KESİLME DİRENÇLİ KOLLUK KULLANMANIN ÖNEMİNİN FARKINDA MISINIZ ?

Amaç, kesiklere, sıyrıklara ve yırtılmalara dayanacak şekilde tasarlanan bu kolluklar, çalışma sahasındaki tehlikelerine karşı fiziksel bir bariyer görevi görür ve temel bir savunma katmanı sağlar.

Koruma, keskin aletler, dönen makineler, pürüzlü kenarlar ve çeşitli malzemeler, çalışanların ciltleri ve kasları için sürekli bir tehdit oluşturmaktadır. Kesilmeye dayanıklı kolluk kullanan çalışanlar, yaralanma riskini önemli ölçüde azaltabilir ve olası kazaların ciddiyetini en aza indirir.

Konfor, ROCK SAFETY, Elephant Kesilme Dirençli Kollukların hafif ve nefes alabilen teknolojisi sayesinde çalışanların hareketliliklerinden veya el becerilerinden ödün vermeden kollukların uzun süre rahatça kullanılabilmesini sağlar.

Güvenlik Standartlarına Uygunluk, KKD kullanımını zorunlu tutan yasalara uygun olarak ROCK SAFETY, Elephant Kesilme Dirençli Kolluklar EN 388:2016 (X42XB) ve EN 407:2004 (41XXXX) standartlarına sahiptir. Kesilme direncine ek olarak 30 saniye / 100°C’ye kadar ısı temasına dayanmaktadır.

Uzun Vadeli Maliyet Tasarrufu, tüm KKD ürünleri gibi kesilmeye dayanıklı kolluklar da yapılan ilk alım maliyeti önemli gibi görünse de bunların uygulanması uzun vadede işletmelere ciddi bir maliyet tasarrufları sağlar. İşletmeler, işle ilgili yaralanmaların oluşumunu ve bunlarla ilişkili tıbbi masrafları azaltarak sigorta taleplerini, işçi tazminat maliyetlerini ve potansiyel yasal yükümlülükleri en aza indirebilir. Ayrıca, güvenli bir çalışma ortamı, çalışanların moralini ve üretkenliğini geliştirerek operasyonel verimliliğin ve genel karlılığın artmasına neden olur.

Çözüm, siz de işletmenizde kullandığınız veya kullanmayı planladığınız kesilme dirençli kolluklar için her zaman ROCK SAFETY markasını deneyebilir, sunduğu fiyat/fayda dengesini tecrübe edebilirsiniz. Online mağaza linki aşağıda olup, toplu alımlar için uygulanan özel fiyatlar için bizimle direkt irtibata geçebilirsiniz.


Yorum yapın

Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın